У США турботливі господарі не кинули домашнього улюбленця напризволяще. У штаті Техас чоловік щодня гуляв в парку з собакою, а поряд з ними щоразу стояла дитяча коляска. Дехто та батьків на старості не доглядає. Зворушлива історія для всіх любителів собак.

Читайте Знай у Google News!

Один з перехожих сфотографував господаря з собакою і порожньою коляскою біля них. Розмістив пост на Facebook. У користувачів виникла маса припущень. Правда виявилася досить зворушливою.

Собака в колясці, фото Facebook

Старий пес Максиміліан жив у родині Еді і Троя. Їх квартира розташовувалася на 10-му поверсі. Псові було вже 16 років. Якщо перевести на людський вік, то це виходило цілих 89 років. Сім'я любила свого вихованця і про нього піклувалася. Тому чоловік кожен день возив пса в парк в колясці, так як вихованцеві було вже важко багато ходити.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Собака в колясці, фото Facebook

Еді і Трой розповіли, що робили все для того, щоб вихованець відчув їх любов і турботу. Вони люблять свою собаку, тому ніколи від неї не відмовляться.

Еді каже, що якщо хтось став старим, це не означає, що його потрібно кинути. Навпаки, потрібно виявити ще більше турботи про нього.

Після того як опублікували пост про Максиміліана, він незабаром пішов з життя. Цю історію прочитали величезна кількість людей.

Сім'ю вирішили підтримати інші любителі собак, які так піклуються про своїх хворих і старих вихованців. Вони розмістили фото своїх улюбленців і дякували Еді і Троя за виявлену турботу про тварину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше брудна, як пилючка, бездомна кішечка стала поводирем для сліпого лабрадора - фантастична парочка.

Як повідомляв портал Знай.ua, маленька такса цілу годину плакала, поки її улюблену іграшку прали в машинці.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.