Народний синоптик Володимир Деркач дав прогноз погоди на цьогорічне літо в Україні. За словами фахівця, початок літнього сезону буде досить теплим, однак згодом слід чекати незначного похолодання.
Читайте Знай у Google News!
За словами Деркача, в Україну прийдуть дощі приблизно після 10 червня. Саме у цей період знизиться і температура повітря. В середині червня в Україну прийдуть шквали, град та дощі. Проте, опадів поменшає вже до кінця першого літнього місяця, у цей час стане теплішати.
Спека, скріншот: YouTube
Липень 2020 року, за словами синоптика, буде теплим, а в деякі дні навіть жарким. Деркач прогнозує, що опадів буде небагато, дощі пройдуть у протягом лише декількох днів другого літнього місяця.
Погода в серпні цьогоріч обіцяє бути спекотною. В середині місяця пройдуть невеликі дощі, однак вони не вплинуть на високу температуру повітря. І лише в останніх числах серпня спека почне трохи відступати.

Погода, фото pxhere

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Європа змінить правила авіаперельотів після послаблення карантину, як потрапити за кордон. Після відновлення авіасполучення для пасажирів зміняться правила

Як повідомляв портал "Знай.ua", Папа Римський Франциск закликає всіх молитися разом, щоб подолати наслідки пандемії

Також "Знай.ua" антисептики, маски і вимірювання температури — у МОЗ пояснили, як працюватиме громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще