На Рівненщині правоохоронці затримали двох чоловіків після нападу на співробітників поліції. У епізоді була також задіяна собака породи кане-корсо. Порушникам загрожує покарання за вчинення опору (ч. 2 ст. 342 КК України) та нанесення тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 345 КК України). Інцидент був знятий на камеру поліціянта.

Про це повідомляє Детектив INFO.

Поліція отримала повідомлення про підозрілу їзду автомобіля марки "Mazda". Аби пересвідчитися, чи не перебуває водій авто у стані алкогольного сп'яніння, поліцейський патруль попрямував на виклик.

Біля одного з будинків транспортний засіб вдалося відшукати, втім конструктивної розмови з його водієм не вийшло. Водій відмовлявся пред'явити документи. Натомість, він повернувся у бік свого 35-річного знайомого, що перебував на подвір’ї будинку із собакою.

Фото Національна поліція

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Поліціянт висунув вимогу взяти тварину на повідець, як вже за мить собака накинулась на 33-річного сержанта поліції, який вихопив табельну зброю та поцілив у тварину. Куля поранила собаку в лапу, що викликало гнів у чоловіків .Так, один з них зірвав номерні знаки з автомобіля поліції та почав бити патрульного по голові. Що ж стосується іншого правопорушника, то він вступив у сутичку, в ході якої ледь не відібрав у правоохоронця табельну зброю.

Патрульні використовували сльозогінний газ та зброю і поранили одного з чоловіків у ногу. Їм вдалося затримати власника пораненого пса, у той час як водій Mazda утік, але невдовзі теж був затриманий.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Після жорстокої перестрілки під Броварами зникли машини, на яких їхала банда - введено план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.ua, Заліз у чужу квартиру і зачинився - на Львівщині поліція затримала неадеквата з ножем.

Також Знай.ua писав, На Львівщині копи напали на чоловіка за крок від від будинку і зажадали 17 тисяч - руки за голову, газ в обличчя.