Обмін полоненими, фото: Getty Images

У Зеленського анонсували новий обмін полоненими

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що вже найближчим часом відбудеться черговий обмін полоненими. Про це він повідомив на зустрічі з журналістами.

"Ми домовилися про продовження обміну. Я вважаю, що результатом стане черговий обмін, який відбудеться найближчим часом", - розповів він про висновки зустрічі політичних радників лідерів країн "нормандського формату" (Україна, Росія, Німеччина, Франція).

Угорщина

Популярні новини зараз

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Угорщина розгортає "тиху окупацію" України — планує масово скуповувати наші землі

Угорщина планує "тиху окупацію" України. Сусідня держава хоче масово скуповувати українські землі, надавши для цього фінансову підтримку представникам угорської меншини. Таку думку озвучив український блогер Тимофій Гольц на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський, фото: Офіс президента

Зеленський заявив, що українці зможуть "розпродати" свої органи

Президент України Володимир Зеленський запропонував створити програму, яка передбачає налагодження трансплантації органів в країні за два роки. Про це він сказав на зустрічі з представниками бізнесу у Волинській області.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Укрзалізниця повністю відновить роботу вже в серпні? Головний перевізник країни виклав всі карти

Компанія "Укрзалізниця" заявила про свою готовність відновити пасажирські перевезення у всіх внутрішніх напрямках вже в серпні цього року. Зараз в Україні ходить приблизно третина поїздів. В Україні карантин продовжено до 31 липня і в компанії сподіваються, що вже з серпня вдасться відновити повномасштабну роботу.

ЗНО-2020, скріншот: YouTube

Зеленський дозволив дітям з Донбасу та Криму вступити до вишів без ЗНО

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який звільняє дітей з тимчасово окупованих територій від здачі ЗНО для вступу до вишів. Президент скасував складання ЗНО для дітей, що проживають на окупованих територіях, підписавши законопроєкт № 3734, який прийняла Верховна Рада.