Церква, скріншот: YouTube

День Петра і Павла: що можна робити, а чого категорично не можна

Традиційно, 12 липня, православні християни відзначають день апостолів Петра і Павла. Він відзначається незалежно від дня тижня, але цього року припадає на неділю. У цей день закінчується так званий Петрівський пост, в ході якого віруючим необхідно виключити з власного раціону яйця, молочні продукти, а також м'ясні продукти. Всі ці продукти стають доступні у день Петра і Павла.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Автомобіль "президента" Зеленського виставили на продаж: не так вже і дорого

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

У мережі з'явилося оголошення, в якому продають автомобіль Chevrolet Silverado червоного кольору, який, зі слів продавця, використовувався на зйомках серіалу "Слуга народу", де головну роль президента Василя Голобородька зіграв нинішній президент України Володимир Зеленський.

Школярі, скріншот: YouTube

Школа 2020: Степанов розповів, до чого готуватися учням після карантину

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів, до чого готуватися школярам та їх батькам у новому навчальному році. За словами глави МОЗ, визначеності щодо того, чи діти сядуть за парти, поки немає. відомство намагається розробити систему, за якою учні зможуть навчатися як очно, так і заочно.

термінали Приватбанку, скріншот з відео

ПриватБанк в епіцентрі скандалу — термінали відбирають останні гроші українців

У 2020 році з ПриватБанком було вже кілька скандалів. Найбільший з них – зменшення кредитних лімітів і списання коштів користувачів без їх відома. Однак покращувати сервіс головний банк країни, очевидно, не збирається. Власники карт скаржаться на те, що термінали фінансової організації просто "крадуть" гроші.

Володимир Гройсман, скріншот відео

Експрем'єр Гройсман передрік велику економічну кризу: "Порох не давав працювати"

Експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман піддав жорсткій критиці прем'єра Дениса Шмигаля і його уряд. На думку колишнього глави Кабміну, країна стоїть на порозі масштабної економічної кризи. Про це Гройсман розповів в ефірі телеканалу 112 Україна.