З Полтавської області прийшли вельми цікаві новини. Так, у місті Кременчук винахідливий водій вирішив дуже екстравагантним xbyjv уникнути штрафу від поліцейських.

Справа у наступному, співробітники Нацполіції вирішили зупинити водія, якого підозрювали у водінні в стані алкогольного сп'яніння. Проте чоловік закрився в автомобілі і перейшов до інтимних утіх разом зі своєю пасажиркою, на що у копів з'явилася дуже бурхлива реакція.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Perepichka news".

"Спільний секс як він є. У Кременчуці копи зупинили водія під градусом, але той не розгубився — закрився в тачці і просто почав займатися сексом з жінкою. Ви думали, він вас не переграє?", - пишуть автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що безпрецедентний випадок стався в одній зі шкіл міста Лейкленд, США. Вчительку в штаті Флорида звинувачували в оральному сексі з 15-річним хлопчиком на шкільній церемонії випуску.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Викладач середньої школи Леслі Бушарт розповіла слідчим, що вона була п'яна, коли вона відводила неповнолітню в сторону на церемонії в Лейкленді, щоб спробувати палити з ним марихуану, повідомляє офіс шерифа округу Полк. За словами 49-річної вчительки, алкоголь настільки сильно вдарив їй у голову, що вона не змогла запалити сигарету, тому замість куріння вирішила зайнятися з 15-річним хлопчиком оральним сексом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Бібікнути" за 10 і зайнятися сексом за 100 — таксист-гуморист пропонує пасажирам додаткові послуги.

Як повідомляв Знай.uа Лещенко виявився любителем гострих відчуттів? Кулак для анала побачили всі.

Знай.uа писав, свята невинність, вільні стосунки і розмноження - топ-7 міфів про секс.