Несподівану знахідку виявили автолюбителі - старезний автомобіль, який простояв роки і до нього не торкалась людська рука. Справжня "капсула часу". Мисливці за старими автомобілями на цей раз розшукали автомобіль ВАЗ-2105 1990 року випуску.

Даний екземпляр не експлуатувався, і за 28 років перебування в гаражі покрився товстим шаром пилу, пише Автотема.

Зате салон зберігся в первозданному вигляді, пластикові елементи виглядають як нові, а на одометрі красується пробіг в 41 кілометр.

Треба думати, що після ретельного миття автомобіль буде виглядати, як з автосалону. Цікаво, гума на машині теж збереглася рідна?

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Незважаючи на свою величезну популярність, авто Tesla не ідеальні. За останні кілька років виникли деякі проблеми з якістю збірки, проблеми з якістю фарби і деякі спори, пов'язані з автопілотом. Але цей останній потенційний дефект досить турбує.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Tesla скасувала випуск "бюджетного" електрокара Model Y, Маск назвав причину. Tesla скасовує виробництво найдешевшої версії електрокара Model Y, оскільки Ілон Маск вважає, що дальність ходу занадто мала, але автовиробник все ще планує більш дешеву версію “через кілька місяців”.

Також "Знай.ua" писав, що Tesla S протаранила поліцейський автомобіль, винуватець ДТП перекинув провину на автопілот.