З Російської Федерації прийшли вельми цікаві новини. Так, відпочиваючі на пляжі Морські Дубки у Петербурзі помітили незвичайного плавця. Справжній лось кинувся у Фінську затоку і швидко поплив від берега. Буквально за 10 хвилин він відплив настільки далеко, що очевидці занепокоїлися і викликали МНС.

Читайте Знай Google News!

Рятувальники, які приїхали за викликов, почали на човні підганяти лося до берега, підбираючись до нього потихеньку все ближче і ближче. На щастя, рятувальна операція завершилася успішно. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Mash".

"З Фінської затоки врятували лося — лось, здається, збирався емігрувати в Суомі. Лосяш наполегливо рвонув у відкриту воду неподалік від Сестрорецька і явно переоцінив свої можливості. Це помітили на Дубковському пляжі люди і викликали рятувальників. Ті на човні наздогнали плавця, вистрілили дротиком зі снодійним, накинули мотузку і дбайливо відбуксирували на берег. А потім погодували і з миром відпустили в ліс. Вдома краще.", - пишуть автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що на Прикарпатті в під'їзді житлового будинку пішов дощ. Про це розповіла мешканка будинку Надія Безрука в соцмережі Facebook. Повідомляється, що інцидент стався в місті Калуш. В одному з житлових будинків у під'їзді пішов дощ. У повідомленні жінка написала, що будинок знаходиться за адресою Проспект Лесі Українки 16 а і додала відео того, що відбувається.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безсоромна українська Кардашьян передала вологий привіт з джакузі – соски прикрила пінкою.

Як повідомляв Знай.uа кишені киянки спритно полегшили дві смагляві "Соньки-Золоті ручки".

Знай.uа писав, у Харкові рибалка пішов під лід і залишив дружину без ляща.