Європа каже маскам "ні" - чому Швеція та Нідерланди забули про пандемію

Носіння медичних масок в публічних місцях є одним з найбільш поширених способів протидії пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Проте, позиції медичних організацій щодо доцільності цього кроку неоднозначні. Низка європейських країн прийняла рішення відмовитися від таких вимог.

Читайте Знай в Google News!

Маски від коронавірусу, фото з відкритих джерел

Справа тягнулася чотири роки: Ощадбанк виграв суд в Сбербанку Росії

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Показати ще

Український державний Ощадбанк виграв суд у Сбербанку Росії в суперечці за торгову марку. Розгляд резонансної справи тривав понад чотири роки. Під час судового розгляду було проведено три експертизи та розглянуто понад 100 клопотань сторін, повідомляє пресслужба держбанку.

Ощадбанк

Вірус вірусом, а їжа за розкладом — в МОЗ розповіли про правила відвідування кафе і ресторанів

Міністерство охорони здоров'я України регулярно публікує свіжі рекомендації для людей, щоб не допустити зараження COVID-19. Чергова Інфографіка стосується відвідування кафе і ресторанів. Заклади громадського харчування - одне з головних місць ризику зараження коронавірусом. Нинішній карантин не забороняє їх відвідування, проте щоб не заразитися, необхідно дотримуватися певних правил.

Закриті кафе, скріншот

Ще чотири країни поповнили "зелений" список: куди можна їхати вже зараз

У четвер, 13 серпня, стало відомо про те, що громадяни України тепер можуть в'їжджати з обмеженнями і без у 42 країни. Про це заявив глава МЗС України Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу. Зокрема, до лав "зелених" країн приєдналася Вірменія за умови дотримання 14 днів самоізоляції, а також Буркіна-Фасо, Того і Чад.

Дмитро Кулеба, скріншот з відео

Без їжі і кілька ковтків води на день: ексміліціонер розповів, як катують затриманих білорусів

Колишній дільничний міліціонер з райцентру Кричев Могилевської області вийшов на протест і був затриманий 10 серпня на вулиці Окрестіна в Мінську, де розташований ізолятор тимчасового утримання, після чого розповів про звірства, які чиняться там.

затримання мітингувальників в Білорусі, фото: belsat.eu