Відомий астролог Павло Глоба дав поради на сьогодні, 21 вересня, для всіх Знаків Зодіаку. "Зміни - це незмінність в мінливих обставинах. (Семюел Батлер)", дав настанову астролог. У цей день він радить лікувати зуби і прислухатись до попереджень. Відповідний допис з'явився на сторінці Астрологічний інститут Павла Глоби в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

За словами Павла Глоби сьогодні, 21 вересня, для людей вольових і цілеспрямованих день хороший для вибору єдиного життєвого напрямку, сприятливий для активних змін. Корисно займатися ремеслами, облагороджуючи навколишній світ.

Гороскоп, фото pxhere

Павло Глоба попередив, що хвороба, яка виникла в цей день, говорить про забрудненість вашого організму. Можна лікувати зуби.

Якщо в цей день рветься взуття - це попередження про вашу беззахисність. Забруднитися - до матеріального неблагополуччя. Побачити велику кількість птахів - знак багатства і допомоги у важку хвилину. Доброю прикметою вважається ненавмисно пролите молоко, випадково знайдені дитячі іграшки.

Щодо сновидінь, то на яскраві сни можна не звертати жодної уваги. Приймати їжу, особливо хліб - до багатства. Блискавка, вогонь - до великих неприємностей.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Корисна їжа у цей день - солодка каша з рису, пшона і родзинок, приготована на воді. Добре готувати страви з буряка. Сьогодні можна їсти побільше хлібобулочних виробів. Не рекомендується вживати в їжу м'ясо.

Сьогодні, 21 вересня, сприятливі пастельні тони. Відмовтеся від яскравих кольорів. Добре носити прикраси та вироби з міді.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грайливий настрій у Левів, яскравий день для Дів: гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тельці додадуть барв, Терези піддадуться почуттям — любовний гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку

Також "Знай.ua" писав, що таро гороскоп на жовтень: насичена робота та зміни принесе середина осені