Підгодівля вишні надзвичайно важливий аспект у догляді за плодовим деревом. Вишню потрібно обробляти згідно з чіткими правилами, оскільки різні засоби по-різному впливають на розвиток культури. Про те, чим підживити вишню, і в який сезон це робити пише Телеграм-канал "Дневник дачника".

Правильне підживлення вишні:

Підживлення навесні — зола, по літровій банці, по вологому ґрунті, по периметру крони, 1 столова ложка сечовини і 2 столові ложки безхлорного калію (при підгодівлі хлористим калієм скине листя) на 10 л води (не менше 3 - 4 відер на рослину). Можна замінити калійної селітрою (2 столові ложки).

Вишневий сад, скріншот: YouTube

Під час інтенсивного росту зав'язей треба обприскати по листю розчином мікроелементів. Крім того, потрібна ще одна літрова банка золи для нарощування кісточки.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

У середині серпня - 2 столові ложки подвійного гранульованого суперфосфату і 1 столова ложка калію на 10 л води (не менше 4 відер) і знову літрова банка золи. Літрову банку попелу можна замінити 1 склянкою доломіту. Пізно восени, після скидання листя, можна внести кілька відер органіки або полити фекаліями.

Вишневий сад, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, висока врожайність кущів і більше ягід у гроні — як правильно підживлювати виноградну лозу

Як повідомляв портал "Знай.uа", бабуся буде задоволена — красиві і зручні грядки на городі своїми руками. Ваші грядки перетворяться на красиві клумби, найкращі варіанти оформлення ділянки

Також Знай.uа" писав, шкідники забудуть дорогу на ваші грядки, а врожай приємно здивує – ці секрети знає не кожен городник. Корисні поради для городників та садівників