На жаль, толерантність до ЛГБТ в нашій країні на дуже низькому рівні. Ставлення до цього явища в нашій державі відверто печерне, тому людям деколи просто небезпечно ходити по вулицях, адже це може неприємно закінчитися. Журналістка Неллі Ковальська – не представляє ЛГБТ, однак так склалося, що в метро її “неправильно зрозуміли”. Цією історією вона поділилася на своїй сторінці в Facebook.

Ковальська розповіла, що вона їхала в метро з дорослим, але ще маленьким підлітком. І пасажири прийняли їх за ЛГБТ-пару. Здавалося б, нічого такого не сталося – йшли разом, трималися за руку, обнялися…

Плюс ще фарбоване волосся, райдужні гольфи, маски, що приховують обличчя. Загалом, нічого, що б вказувало на приналежність до ЛГБТ, максимум що-то непряме. Але цього людям виявилося достатньо, щоб засудити Ковальську та її супутницю.

За словами Ковальської, все закінчилося відносно благополучно. Їх “крізь зуби обклали матом”. Неллі зазначила, що не уявляє, що було б, якщо б дівчина-підліток йшла б зі своєю подругою-ровесницею. “Я цього не писала б, але раптом вам ще незрозуміло, навіщо потрібні ЛГБТ-прайди”, резюмувала Неллі Ковальська.

Нагадаємо, активісти KyivPride завдяки квадрокоптеру "підвісили" райдужний прапор меч "Батьківщини-Мати". На відео все виглядає так, ніби монумент дійсно тримає прапор.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.іа, Рада виступила проти криміналізації злочинів стосовно ЛГБТ.

Також портал Знай.іа писав, що в Україні відкрився перший у світі інтерактивний музей прийняття ЛГБТ.

В Україні створено унікальний музей, в якому опубліковано історії, що розповідають про досвід людей, які вчинили камінг-аут. Батькам найскладніше прийняти орієнтацію і ідентичність своїх дітей, і визнання цього – дуже складний момент для всіх сторін. Щоб нарешті почати будувати діалог у суспільстві, створений “Музей Прийняття”, в якому розповідаються історії батьків, які взяли орієнтацію своїх дітей.