Всьому світу зараз тільки і потрібно дотримуватися правил карантину для стримування вірусу, так як вже зараз деякі з вакцин знаходяться на заключному, третьому етапі клінічних випробувань. Однак глава ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус під час брифінгу заявив, що зараз немає ані найменшого підтвердження ефективності проти COVID-19.

Зараз запобігання спалахів інфекції полягає в основних правилах охорони здоров'я та гігієни, серед яких ізоляція, дотримання фізичної дистанції, носіння масок, регулярна дезінфекція рук і тестування, лікування пацієнтів.

З початку пандемії вдалося досягти значних результатів в дослідженні і визначенні методів лікування серйозних форм коронавируса і за словами Гебреісуса: "Ми все ще сподіваємося отримати ряд ефективних вакцин, які можуть допомогти запобігти зараженню людей. Однак на даний момент "срібної кулі" немає, і, можливо, її ніколи не буде ".

Нагадаємо, в Чернівцях посилили карантин, що заборонено під загрозою штрафу. 31 липня були встановлені нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19, викликаної коронавируса SARS-CoV-2З.

Як повідомляв "Знай.uа", перемогли! У Львові від китайського вірусу одужали дві сотні медиків. 216 медичних працівників, які захворіли на на Коронавірусние інфекцію одужали. Зараз всі вони вже повернулися до роботи.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Знай.uа писав, до 100 років і більше? Скільки жили б люди, якби не вмирали через хвороби. Здавалося б, більшість людей помирає своєю смертю - але це коректно тільки за нинішньої тривалості життя.