Лікар-дієтолог Лідія Іонова розповіла, що краще їсти на сніданок. Зокрема, лікар вважає, що пластівці – далеко не найкращий вибір на сніданок. Іонова вважає, що пластівці – це звичайний продукт реклами, а насправді жодних переваг у них немає. Зате в цих продуктах є неприємний сюрприз-швидкі вуглеводи, в зв'язку з чим вони швидше можуть привести до набору ваги, а не до втрати.

Також Іонова рекомендує уникати сніданку з використанням перероблених м'ясних продуктів. Тому краще не вживати ковбасу, сардельки, бекон і сосиски. Іонова в принципі радить обмежувати прийом в їжу продуктів подібного роду. Крім того, краще не їсти білий хліб, краще замінити його на зерновий. Запивати сніданок газованою водою не рекомендується. Манну кашу і кус-кус краще теж не їсти.

Якщо ви хочете корисний сніданок, рекомендується вибрати коричневий рис, гречану крупу або булгур. Замість звичного для вас бутерброда з ковбасою, краще їсти запечене м'ясо або рибу з зерновим хлібом. Ну а найкорисніший сніданок, на думку дієтолога – це омлет. Особливо рекомендується готувати омлет з овочами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива

Як повідомляв портал " Знай.ua", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля з'єдналися в неймовірне блюдо-рецепт басми по-узбецьки

Також Знай.ua " писав, їх аромат не залишить байдужим нікого-шикарний рецепт запікання яблук з сиром і родзинками