Політичний блогер Вадим Карасьов прокоментував цю новину.

За його словами, зараз не тільки для Великобританії, але і для багатьох інших країн характерна неоімперська тенденція. Ці держави прагнуть вже не діяти в союзі з кимось, а реалізовувати власні політичні амбіції.

Такі ж метаморфози зазнає політика Лондона. Вона формує свою нову зовнішню політику, в тому числі й на території Чорноморсько-Каспійського регіону. Ця держава все ще по праву називається володаркою морів.

«З цим пов'язаний і візит Зеленського в Британію з підписанням низки угод, ще до того, як було остаточно розв'язано питання розлучення Британії з Європейським Союзом. А також фактично запрошенням українською стороною британських десантників на військову базу під Миколаєвом », - розповідає у своєму відео Карасьов.

Він вважає, що цей крок свідчить про прагнення Великобританії придбати вплив на просторі колишнього Радянського Союзу. Особливо її цікавлять Крим та регіон Південного Кавказу.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

У цьому ж руслі йдуть і дії президента Володимира Зеленського. Безумовно, вони вплинуть на історію України. Але яке саме, покаже тільки час.

Раніше повідомлялося про угоду, яку підписали Володимир Зеленський і британський прем'єр-міністр Борис Джонсон.

Також йшлося про приймання, яке королівська сім'я Великобританії зробила українському президентському подружжю.