Український телеведучий, бізнесмен і блогер Андрій Пальчевський в інтерв'ю Наталії Влащенко розповів, чому готовий виїхати з України. Відповідне відео інтерв'ю з'явилося на YouTube.

"Все очаровались президентом Зеленським, всі його вибрали, в порівнянні з Порошенком він "серед горбатих рівніші", однак у нього багато пристрастей, що його захльостують. Саме тому я готовий до від'їзду. Я, як мавр зробив свою справу, змінив Порошенко, якого просто ненавидів, я своєю працею і грошима домігся того, що валюта стабілізувалася", - зазначає він.

Однак Пальчевський пояснив, що через це українцям доведеться заплатити.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"За це ми бачимо нові обличчя, 90% команди Зеленського складають порохоботы. Люди, які тимчасово очолюють наш уряд від Гончарука до Мілованова, у людей не викликає нічого, крім негативу. Вони знищать країну, якщо їм вчасно не дати по руках", - пояснив він.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Журналіст вважає, що у Зеленського вистачить інстинкту політичного самозбереження. Він вважає, що як тільки буде падати рейтинг ще більше, президент "злізе з електромобіля, перейде в метро і буде прибирати всіх тих, хто його поховають під уламками своїх придуркуватих рішень".

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні дивацтва в поведінці Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua Пальчевський підвів підсумки зустрічі Зеленського з Путіним

Також Знай.иа писав, Пальчевський згадав "грішок" Леоніда Кравчука 30-річної давності