Відомий російський комік Євген Петросян розповів про перепалку з журналістами, які наполегливо цікавилися його особистим життям.

Інцидент стався у понеділок, 16 грудня, після вистави "Казка про останнього ангела" в Театрі Націй в Москві, повідомив Петросян на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Мене чекали журналісти-стерв'ятники, які в нахабній формі приставали до мене з настирливими питаннями про особисте життя. Йшов дощ, я намагався сховатися в темряві, але вони з камерою і ліхтарем продовжували знімати й слідувати за мною, викрикуючи питання. Я хотів послати їх за відомою адресою, але вихопив мікрофон у нахабу і запитав: "Як же Вам не соромно без згоди знімати людини?" На, що він відповів: "Ми журналісти! Тому ми можемо знімати!" Я пішов до службового входу, куди доступу йому вже не було. Уявляю собі, як ці дивні кадри будуть інтерпретовані сьогодні у мас-медіа", – написав артист.

Зазначимо, що нещодавно відомий гуморист 74-річний Євген Петросян розійшовся з дружною Оленою Степаненко. Натомість, він узаконив стосунки із власною 30-річною коханкою Тетяною Брухуновою.

Нагадуємо, що нещодавно Петросян засвітився зі своєю молодою коханкою на фестивалі "Нова хвиля". Пара активно щось обговорювала та не приховувала почуттів.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Як писав Знай.ua, Петросян показав, що витворяє з молодою коханкою: Степаненко прозріла.

Також Знай.ua писав про те, що Петросяну і Степаненко відмовили у розлученні: залишаться разом назавжди.