Чисельні акції протесту, що організовувались учасниками ГО "АвтоЄвроСила" впродовж року, нарешті мали б подіяти – після низки переговорів із представниками Уряду активісти сподівалися почути про внесення довгоочікуваних змін в закони 2342 та 2345. Та в останній момент ситуація пішла не "по сценарію". Деталі з'ясовували Знай.ua.

"Новорічний подарунок" в розмірі 170 тис грн

Враховуючи новорічні "канікули", що невдовзі наступлять в Верховній Раді, розгляд цього питання мало відбутися в оперативному порядку, оскільки вже з 1 дня 2020 року у повну силу вступлять нові "санкції" для власників автівок на єврономерах.

Втім, бажаного результату активісти так і не досягли.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Я тільки що переговорив із головою Комітету податкової та митної політики Гетманцевим і він сказав, що ні за закон 2342, ні 2345 голосувати і розглядати в Комітеті сьогодні не будуть, тому що немає висновку Кабінету міністрів. Кабмін не дав загальний висновок. Він мені дав гарантію, що проголосують 2288, і з 1 січня кожному з нас прийде новорічний подарунок в розмірі 170 тисяч гривень", – повідомляє керівник ГО "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Одразу ж після отриманої відповіді було прийнято рішення про розмову із Президентом.

"Нічого не змінюється, не чує нас влада і не виконує свої обіцянки Президент. На жаль, на сьогоднішній день, немає іншого вибору, як робити ті дії, які ми зараз проговоримо. Давайте поїдемо до нього додому і почекаємо – будемо йому задавати питання", – відзначив Олександр Ярошенко.

Після озвучення плану дій чисельний натовп вирушив прямісінько під будинок Володимира Зеленського, що знаходиться неподалік від Верховної Ради та Адміністрації Президента – локацій, де і відбувалися впродовж двох днів мирні акції активістів ГО "АвтоЄвроСила".

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.