Народний депутат від фракції “Слуга народу” Оксана Дмитрієва сьогодні прийшла на роботу в елітному взутті, повідомляє “Вголос”.

Як повідомляється, Дмитрієва була взута в білі ботільони на високих підборах бренду Alexander Wang моделі “Eri”. Ціна такого взуття зараз становить трохи більше ніж 25 тисяч гривень, або тисячу євро.

В соціальних мережах далеко не всім сподобалось нове взуття “слуги народу”, а деякі користувачі навіть розкритикували Дмитрієву за цей вибір. “У людини багато часу, щоб підтримувати блиск таких чобітків”, “Повіяло третім тисячоліттям”, “Цікаві такі тапочки”, - писали в коментарях.

Нагадуємо, що вчора комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики дав згоду на розгляд у першому читанні урядового законопроекту про легалізацію грального бізнесу.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.