Зеленському просто в очі поставили незручне пенсійне питання

Робочий візит президента України Володимира Зеленського до одного з селищ Київської області запам'ятався українцям дуже хвилюючим діалогом з місцевим пенсіонером, який поставив президенту незручне питання щодо маленької пенсії зі стажем у 40 років роботи. Цей момент потрапив на відео і миттєво розлетівся мережею.

Нардепи винайшли "лайфхак" для кнопкодавства

Хитрощі народних депутатів, котрі кнопкодавлять за відсутніх колег, не завжди вдається приховати від фотографів та відеооператорів у ложі преси. Часто народні обранці намагаються прикривати своє кнопкодавство аркушами паперу чи газетами тощо.

Перевершити своїх колег вдалося нардепам від "Опозиційної платформи — За життя" (ОПЗЖ) Сергію Ларіну і Віктору Чорному, які винайшли цілий механізм, що дозволяє кнопкодавити, не натискаючи на чужу кнопку пальцем.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Верховна Рада України, фото: Zoya Shu/112.ua

У Москві невідомі відкрили вогонь по людях біля будівлі ФСБ

У Москві на площі Воровського невідомі почали стріляти з автоматів.

Як повідомляють російські ЗМІ, нападників було троє. Вони відкрили вогонь в приймальні ФСБ. Двоє з них були вбиті, один вибіг на вулицю і продовжує відстрілюватися. Найближчі вулиці перекриті. У Москві введено план "Сирена".

В результаті стрілянини є поранені та вбиті.

Українцям переглянуть прожитковий мінімум: у Зеленського пояснили, що зміниться з Нового року

В Україні для визначення розміру прожиткового мінімуму поки ще використовують застарілі розцінки для комплекту продуктів і послуг. Саме тому методику підрахунку необхідно переглянути.

Про це завила міністр соціальної політики України Юлія Соколовська. Міністр також додала, що плануються зміни, над якими працюють з Міністерством економічної політики і МОЗ.

Українцям скасували ще одну довідку

В Україні мають намір скасувати ще одну довідку, яка стосується допуску спортсменів до масових змагань. Раніше її видавали в спортивних дикспансерах.

Відповідна заява з'явилася на сайті Міністерства культури, молоді та спорту України.