"Евробляхеры" будуть святкувати Новий рік спокійно — Рада дала останній шанс

Верховна Рада України прийняла у другому читанні законопроект №2288 про відстрочку штрафів за ввезення "евроблях" до 31 грудня 2019 року.

"Євробляхи", Знай.ua

"Мета законопроекту — відстрочення набрання чинності посилених адміністративних санкцій за порушення митних правил, передбачених ст. 470 і 481 Митного кодексу України", - заявив депутат від "Слуги народу" Олександр Ковальчук, який представляв документ у Раді.

Путін принизив росіян, відео злили в мережу

Як відомо, 19 грудня в Росії відбулася прес-конференція Путіна, яка тривала близько п'яти годин. Отже, на ній глава РФ відповідав на різноманітні питання, які стосувалися також і України. Не обійшлося, звичайно, і без курйозних ситуацій.

Так, під час конференції у Путіна запитали, як він ставиться до того, що, ймовірно, потрібно було здати Ленінград німцям, щоб уникнути мільйонних жертв.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тищенко "спалив" гучний скандал всередині фракції "Слуга Народу"

днями відомий телеведучий і нардеп від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко потрапив у скандал. Так, на цей раз народний обранець "спалив" листування своїх колег, а також розсекретив назва робочого чату політичної сили Зеленського.

Отже, у фракційному чаті депутатів-мажоритарників, який носить назву "Мажори СН", ймовірно стався конфлікт між нардепами Орестом Саламаха і Тищенко. Стосувалася спір, який вдалося підловити журналісту Олексію Липовецкому, процедури виділення субсидій на округи.

Затримали передбачуваного замовника вбивства Шеремета

Правоохоронці затримали передбачуваного організатора замаху на бізнесмена Михайла Чекурака в Косові на Івано-Франківщині. У цій справі також проходять Інна та Владислав Грищенко, мають позивні "Пума" та "Буча". Крім того, подружжя фігурує в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Павло Шеремет, фото: Вікіпедія

Інформацію про затримання передбачуваного організатора повідомили адвокат Владислава Грищенка Віталій Ковальчук та пресслужба Нацполіції.

Рада підтримала створення реєстру педофілів

Верховна Рада проголосувала за введення спеціального реєстру, в який будуть вносити дані про педофілів. Голосування відбулося в четвер, 19 грудня.

Верховна Рада України, фото: Zoya Shu/112.ua

Законопроект №0887 підтримали 325 депутатів. Закон вводить Єдиний реєстр осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх.