Зовсім нещодавно сталося несподіване, а точніше те, чого шанувальники легендарної української співачки Вєрки Сердючки чекали цілі роки. Отже, знаменитість повернулася в шоу-бізнес, представивши фанатам свою нову пісню. Відповідний відеоролик з'явився на офіційному каналі співачки в Youtube.

Вєрка Сердючка

Так, відомий шоумен Андрій Данилко, який знову приміряв образ Сердючки, заспівав англійську композицію під назвою Make It Rain Champagne. Зауважимо, що фанати не можуть прийти в себе від радості, а також пропонують висунути його кандидатуру на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020.

Вєрка Сердючка

"Нарешті то Сердючка повернулася!!!! Нам не вистачало твоїх хітів!!!", "сподіваюся, що це пісня на Євробачення 2020! повернення легенди за перемогою", "Новий формат для Сердючки! Дуже крута пісня! В машину, на пробіжку, на гулянку саме те! Вєра, нам тебе не вистачало, дуже!", "На євробачення!", "Вимагаю Сердючку на ЄВРОБАЧЕННІ 2020", "абсолютно новий рівень, браво!!", "відвал зірки дівчинки, легенда повернулася і ро***бала всіх", "Вєрка з цим хітом їдь на Євробачення-2020, завиє вся Європа, фанати підспівуючи полізуть до тебе танцювати індійську ламбаду на сцену, вцілілим від бризок шампанського в третій раз доведеться їхати в Київ!", "Прослухала ще раз, і чомусь бачу Вєрку в образі "а-ля Марув" ))", - захоплено коментують користувачі.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, що оголосили ім'я першого члена журі Національного відбору на Євробачення-2020. Судити учасників конкурсу буде народний артист України Андрій Данилко, який більш відомий під сценічним псевдонімом "Вєрка Сердючка".

Як повідомляв портал Знай.ua, Руслана Лижичко виступила на гала-шоу всіх зірок пісенного конкурсу Євробачення Het Grote Songfestivalfeest. Крім цього, іноземну країну підкорювала і відома Вєрка Сердючка.

Також портал Знай.ua писав, що легендарна Сердючка презентувала світу свій новий хіт.