Єдина донька Скрябіна вийшла заміж: зворушливе фото потрапило у мережу

Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома, більш відомий під псевдо Дзідзьо, опублікував у своєму Instagram зворушливе фото з весілля. Як виявилося, він видавав заміж подорослішала дочка свого колеги по сцені, нині покійного Кузьми Скрябіна Барбару. На фото, яке показав артист, він позує разом в Барбарою і її новоспеченим чоловіком Віктором.

Кузьма Скрябін, Facebook

Сердючка повертається на Євробачення? Українці визначилися зі своїм фаворитом: "Вєрка а-ля Марув"

Зовсім недавно сталося несподіване, а точніше те, чого шанувальники легендарної української співачки Вєрки Сердючки чекали цілі роки. Отже, знаменитість повернулася в шоу-бізнес, представивши фанатам свою нову пісню. Відповідний відеоролик з'явився на офіційному каналі співачки в Youtube.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення

Романенко зняв рожеві окуляри з українців і вказав на казочки від НБУ: "Потім курс гримнеться"

Цими днями відомий український політолог Юрій Романенко заявив, що українців пошили в дурні. Так, за його словами, працівники НБУ розповіли, що добробут мешканців держави значно зріс, однак це не правда. Відповідний допис експерт опублікував на власній Facebook-сторінці.

Юрій Романенко, скріншот відео

В АТБ "затарили" таргана алкоголем перед вечерею з дамою серця: "Всі ми не без гріха"

Цими днями супермаркет мережі АТБ знову втрапив у гучний скандал. Так, цього разу у магазині помітили таргана, любителя алкоголю. Відповідний знімок з'явився у Facebook-спільноті "12 квартал Дніпра"

Як відзначається, подія мала місце у Дніпрі. Там в одному із тамтешніх супермаркетів АТБ, місцевий житель сфотографував таргана, який повзав по пляшках з алкоголем.

АТБ, фото - kronkstroy

Корпоратив "Слуг народу" Зеленського вдався на славу: депутат напідпитку став героєм відео

У мережу спливло цікаве відео із "синім" "слугою народу". А точніше із нардепом-мажоритарщиком та колишнім директором спиртзаводу Сергієм Литвиненко. Відповідний відеоролик з'явився у Telegram-каналі "Політика Країни".

Як відомо, у п'ятницю, 20 грудня, фракція "Слуга народу" у виставковому центрі "Парковий" відзначали свій перший новорічний корпоратив, де був присутній і президент України Володимир Зеленський.

Зеленський, фото з вільних джерел