Телеведучий і бізнесмен Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо обрання Володимира Зеленського президентом, а також про те, який найбільш вірогідний шлях вирішення питання Донбасу.

Про це він розповів в інтерв'ю для Politeka Online.

"У Зеленського, як Наполеон чув клич долі, так само Зеленського поцілував господь у тім'ячко. Не всі це розуміють, потрібно довго жити, щоб зрозуміти, що політика – це, скоріше, про долю, ніж про об'єктивне тої чи іншої людини. Гривня зміцнилася, і Путін пом'якшав", - пояснює експерт.

Пальчевський зазначив, що ще раніше передбачав, що в "сутичці Путін-Зеленський" на першому етапі стовідсотково буде вигравати Зеленський.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Особистісний момент дуже важливий. З Порошенком вони з Путіним, - прим. ред) стояли брову в брову. І Порошенко викликав у Путіна агресію. Добре це чи погано? Якщо жити за принципом " на зло мамі отморожу вуха, шлях нам всім буде гірше, але Порошенко лається з Путіним. Але ні, я хочу, щоб у нас був наш Донбас, може бути повернувся Крим", - зазначив Пальчевський.

При цьому експерт вважає, що при ньому цього не відбудеться, адже Крим у складі Росії буде ще довго, а там вже будуть вирішувати люди.

"Питання з Донбасом швидше за все вирішиться заморожуванням конфлікту, тому що дуже багато людей з тієї сторони, які не визначилися з тим, що вони дуже хочуть в Україну. Замороження конфлікту із збереженням гуманітарного коридору – найбільш прийнятний варіант зараз", - пояснює він.

При цьому головною помилкою Зеленського Пальчевський вважає кадрову політику.

"Якщо Зеленський не буде покладатися ще на якусь групу людей, крім того тріо, з якими він постійно спілкується, нас чекають великі розчарування. Сподіваюся, що він змужніє і зрозуміє, що президентом обирали його, а не людей навколо нього", - резюмував Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський дав оцінку роботі президента.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував рейтинги Зеленського, Коломойського і Богдана.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав різницю між Порошенком і Зеленським.