В'ячеслав Соболєв з дружиною у залі суду, фото: Уніан

"Якби чоловік не...": дружина депутата Соболєва розкрила правду про розстріл її трирічного сина

У понеділок, 1 грудня, кілер хотів убити депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, але поцылив у його 3-річного сина від третьої дружини Інни Соболєвої. Жінка розповіла, що поліція досі не провела експертизу поранення депутата.

ПриватБанк, Акценти

Може торкнутися кожного: ПриватБанк нарахував українці майже 50 тисяч штрафу за 600 гривень боргу

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Ця історія почалася ще в далекому 2013 році, тоді клієнтка ПриватБанку оформила собі "Універсальну" карту для безготівкових розрахунків, з якою зняла 800 гривень. Незабаром частину грошей жінка повернула, але ще залишалася повинна 685 гривень, і не заплатила ці гроші. А через кілька років банк звернувся до суду, вимагаючи стягнути заборгованість у клієнтки разом зі штрафом та пенею, яка нараховувалася увесь цей час. Мова йде про суму 48,7 тисяч гривень.

Танкові навчання ЗСУ, Facebook

Українець розробив унікальний шолом для танкістів: задіяна доповнена реальність і штучний інтелект

У вічній боротьбі броні зі снарядом незмінно програвала видимість поля бою у сторони, яка обороняється. Ветеран АТО Михайло Гречухін поставив собі на меті змінити правила гри. Він заснував стартап і створив унікальний шолом для танкістів.

Путін знайшов нового ″ворога″, фото з вільних джерел

Путін знайшов нового "ворога": обізвавши посла, агресор звинуватив Варшаву в розв'язуванні війни

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін різко висловився про посла Польщі в Німеччині і звинуватив Польщу в розв'язуванні Другої світової війни. Схоже, що Путін почав "ліпити" з Польщі нового ворога. Так, під час виступу на розширеній колегії Міноборони Росії і зустрічі з керівництвом Держдуми РФ Путін звинуватив Польщу в змові з лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером.

Тимофій Милованов, NewsOne

Міністр економіки Милованов похвалився зниженням рівня безробіття в Україні

В Україні на 0,7% знизився рівень безробіття в порівнянні з минулим роком. Про це розповів міністра економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов у своєму Facebook. Він запевнив українців, що за останній рік рівень безробіття знизилося аж на цілих 0,7%. Міністр написав, що рівень безробіття серед українців у віці від 15 до 70 років знизився до 7,3%, хоча в ІІІ кварталі 2018 року цей показник становив 8,0%.