В міжнародному аеропорту Алмати впав пасажирський літак авіакомпанії Бек-Ейр, який прямував рейсом з Нур-Султан, повідомляє прес-служба Аеропорту.

Як повідомляється, рейс 2100 вилетів з Астани сьогодні за графіком о 7:05, але згодом борт зник з радарів диспетчерської служби. Згодом стало відомо, що о 7:22 літак став стрімко втрачати висоту, пробив бетонну огорожу та врізався в будинок. Одразу розпочались рятувальні роботи та евакуація людей.

Усього на борту було 95 пасажирів та 5 членів екіпажу. Наразі повідомляється про те, що загинуло п’ятнадцятеро людей, з яких опізнано сімох. Ще 30 людей були доправлені до місцевих лікарень. Чи були на борту літака громадяни України — наразі не повідомляється.

Нагадуємо, що нещодавно через авіакатастрофи, пов’язані з проблемами з літаками, пішов у відставку президент компанії Boeing Денніс Меленберг.

Як повідомляв портал Знай.uа, Boeing отримав штраф від Федерального управління цивільної авіації США (FAA) в розмірі 3,9 мільйона доларів.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно лоукостер RyanAir повідомив про скасування авіарейсів з Києва в німецький Нюрнберг і шведський Стокгольм.