У новорічну ніч більшість українців прикипіли до екранів телевізорів, щоб послухати підсумки року і привітання від президента України. Натомісць телеканал Прямий, пов'язаний з Петром Порошенком, транслювали його новорічний виступ замість звернення президента України Володимира Зеленського і лише після нього - офіційне звернення глави держави.

Те ж саме було на "5-му каналі", який належить Порошенку. Звернення Петра Порошенка опублікували і на його офіційній сторінці Facebook.

На передньому плані відео з Порошенком особливо добре було видно новоявленого нардепа Володимира В'ятровича - колишнього главу Інституту нацпам'яті. Сотні усміхнених українців із бенгальськими вогниками і бокалом шампанського в руках підтримували колишнього лідера.

Екс-президент одразу зробив собі комплімент і заявив, що заклав великий "запас міцності змін", який не так-то просто похитнути. І попередив, що "нас не зламати", тому що "мільйони людей демонструють свою громадянську позицію".

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Порошенко повторив свій стару передвиборчу тезу про те, що захищає "і мову, і віру, і армію від атак п'ятої колони".

Нагадаємо, мюзикл з відомими персонами: яке новорічне привітання Зеленського покажуть на українських телеканалах.

Як повідомляв портал Знай.ua, блогер Ігор Лесев підвів несподівані політичні підсумки 2019 року.

Також портал Знай.ua писав, що Україна і Росія підписали всі угоди для продовження транзиту газу через Україну в ЄС з 1 січня забезпечений.