Олексій Гончарук,фото Getty Images

Гончарук пообіцяв українцям компенсацію у розмірі 200 тисяч гривень

У зв'язку з катастрофою українського літака "Тегеран-Київ" авіакомпанії МАУ, збитого іранської системою ППО з заявою виступив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. Олексій Гончарук заявив про те, що сім'ям загиблих в авіакатастрофі виплатять по 200 тис. гривень, що становить понад 8 тис. доларів США.

Володимир Зеленський, скріншот із відео: Facebook

Зеленський і президент Ірану домовилися про повернення тіл загиблих українців

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Тіла українців, які загинули в авіакатастрофі в Ірані, повинні повернути вже наступного тижня. Про це стало відомо після телефонної розмови Президента України Володимира Зеленського та Президента Ірану Хасана Рухані. Розмова відбулася за ініціативою іранської сторони.

Аеропорт Бориспіль, Mind.ua

В аеропорту "Бориспіль" агресивний неадекват поставив під загрозу життя пасажирів

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали агресивного чоловіка з Івано-Франківська. Українця притягнули до адмінвідповідальності. Пасажир-уродженець Івано-Франківська, який прилетів зі столиці Ірландії Дубліна, влаштував скандал посеред аеропорту. Вів себе серед людей неадекватно, не реагував на прохання заспокоїтися, ображав співробітників аеропорту.

Свіча скорботи, Ілюстративне фото

В Америці віддав Богу душу кумир мільйонів: приховував хворобу до самого кінця

Легендарний барабанщик канадського гурту Rush Ніл Пірт помер у Санта Моніка, Каліфорнія, США. Крім гри на барабанах, Пірт також був автором більшості текстів пісень Rush. Багато шанувальників і музикантів вважають канадця найкращим рок-барабанщиком всіх часів.

Іран, фото: REUTERS

В Ірані вимагають відставки президента: аварія борту МАУ стала межею

В Ірані після катастрофи літака української авіакомпанії Міжнародні авіалінії України почалися масові акції протесту, повідомляє телеграм-канал Клименко-Live.