KAZKA за останні декілька років здобула неймовірну популярність не лише в Україні, але й за її межами.
Великої популярності їм принесла пісня «Плакала». Але колектив не зупинився на досягнутому і продовжує видавати нові хіти.

Так, вокалістка групи KAZKA, Олександра Заріцька опублікувала у інстаграмі колективу гарячі світлини зі зйомок нового кліпу.

На цьому фото артистка позує на помаранчевому фоні і білій сукні з мокрим волоссям. Вигляд у неї неймовірний.
Згодом почали з'являтися і інші кадри зі зйомок.

фото з інстаграму гурту KAZKA

фото з інстаграму гурту KAZKA

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще


Як зазначається режисером нового кліпу став популярний в Україні Алан Бадоєв, що вже встиг отримати шквал критики за надто пікантні кадри.

фото з інстаграму гурту KAZKA

Наш найвідвертіший кліп. “Палала” — про пристрасть, якій неможливо опиратись, кохання, яке не залишає шансів, красу, яка живе в кожному з нас. Варто тільки відшукати шлях до себе! Червона нитка тобі вкаже напрям — і більше ти не зможеш соромитись власних почуттів. Тільки палати написали учасники гурту у своєму інстаграмі


Нагадаємо, раніше у п'ятницю, 10 січня святкує свій день народження відсвяткував відомий український режисер, кліпмейкер, сценарист і режисер Алан Бадоєв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", KAZKA презентувала другу студійну роботу NIRVANA, яка присвячена любові, яка непередбачувана, як стихія.

Також "Знай.ua" писав, що знаменитий британський агент та мрія усіх жінок Джеймс Бонд в жодному фільмі не змінить свою стать і назавжди залишиться чоловіком.