В Україні через карантин багато закладів почали забезпечувати доставку готових страв. У програмі "Ревізор. Карантин" ведуча Юлія Панкова перевірила, як дотримується санітарно-гігієнічних норм мережа ресторанів японської кухні "Сушія".
Вона прийшла з перевіркою в ресторан "Сушія", розташований в Києві за адресою вул. Георгія Кірпи, після того, як прочитала різні відгуки про нього. В одних доставку хвалили, в інших скаржилися на те, що фактична вага страв менша за заявлене і в суші навіть трапляється волосся.
"Недбале ставлення до безпеки у #Сушія на вулиці Георгія Кірпи. Перевірка Ревізора
Плюси✅
Замовлення доставили вчасно і в безпечній упаковці, вага відповідала заявленому. Медичні книжки персоналу – в порядку. Порадував підхід до дезінфекції і зберігання яєць.
Україну охопили нові спалахи смертельних захворювань: хто під загрозою
Готуйте грілки та теплий одяг: в Міненерго зробили заяву про початок опалювального сезону
Дотягнути до листопада: хто з пенсіонерів отримає надбавки від держави
Нова система освіти: 12-річне навчання та обов'язкові предмети
Мінуси❌
Кур'єр був у масці, яка надіта неправильно. На кухні не весь персонал був у масках, але з приходом Ревізора їх швиденько наділи.
Температура лосося була занадто високою, були й інші порушення в її зберіганні сирої риби. На робочій поверхні люмінометр показав дуже високий показник – у десятки разів вище норми.
Виходячи з усього перерахованого, Ревізор не рекомендує #Сушія на вулиці Кірпи", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Чорний Список".
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ревізор Панкова знайшла найбрудніше місце в супермаркеті – "Небезпечна кількість мікробів".
Як повідомляв портал Знай.uа, Ревізор показав, чому краще не їсти на вулицях – "Цвіль, документів немає".
Також портал Знай.uа писав, що київський "Ашан" потрапив у скандал, "Ревізор" умиває руки – "Справжній розсадник зарази".