Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала милий чорно-білий кадр, на якому позує в абсолютно незвичному образі. Як видно, перед камерою Джованна з'явилася в чорній блузці з заклепками, її волосся в короткій стрижці недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Антонеллі написала: "Я пропустила ту коротку "стрижку". До речі, розкажіть мені, що ви робите вдома з вашими зачісками? Я хочу все знати!". Шанувальники тут же почали активно обговорювати публікацію зоряної красуні, засипає компліментами і відповіді в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.