В Україні триває війна з російськими окупантами, які давно засіли в Східних областях країни, і яким навіть вдалося проголосити "псевдореспубліки". Тисячі українських героїв щодня борються за нашу свободу і мирне небо над головою. Саме тому варто нагадати нашим читачам, що допомога може прийти і від Всевишнього.

Молитва, фото: Getty Images

"Молитва за сина, який іде на військову службу: Господи, Боже Предвічний, Царю всього світу! Ти для захисту кордонів та для збереження справедливості й миру дозволяєш державам і народам використовувати меча та утримувати військову рівновагу. Коли ж з Твоєї Волі наш син відходить від нас на службу Вітчизні, молимо Тебе, Боже, зроби так, щоб він був вірний своєму званню, і не дозволь, щоб погубив свою душу. Додай йому сили, терпеливості й витривалості в тій важкій службі. А, найперше, дай йому, Боже, сили проти ворогів душі його, щоб за Твоєю Всесвятою милістю зберіг він святу віру й чистоту душі. Ти Сам, Боже, знаєш, яка велика небезпека загрожує душі нашого сина під час проходження військової служби, скільки буває нагод, щоб упасти в гріх. Тому гаряче просимо Тебе: оберігай його від тих небезпек, збережи його нам таким добрим і сумлінним, яким він від нас відходить. Пресвята Діво, сильна Опікунко невинних душ! Віддаємо Тобі нашого сина під Твій могутній - у Христі Господі - Небесний Покров. Ми знаємо й твердо віримо, що якщо через Твоє материнське заступництво Святий Дух та Божі ангели-охоронці особливим чином ним заопікуються і постійно пильнуватимуть його, то він не заплямує своєї невинної душі ніяким гріхом. Простягни над ним Свій - довірений Тобі Господом Святий Омофор і не випускай його навіть і тоді, коли він благополучно повернеться додому. Амінь"..

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська артилерія в дії - в мережі показали видовищне відео з Донбасу.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа підло обстріляли захисників Донбасу – українські герої дали жорстку відсіч бойовикам, є постраждалі.

Знай.uа писав, повзла з розірваною ногою і благала про допомогу – на Донбасі жінка підірвалася на міні російських окупантів.