У неділю, 17 травня, синоптики прогнозують українцям короткочасні дощі, подекуди грози, температура сягатиме максимальної позначки у 19 градусів тепла. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Погода, фото facebook Наталки Діденко

За її словами, атмосферу на режим карантину ніхто не прирікав, тому фронти з циклонами шастають повсюди, де їм заманеться.

"Завтра, 17-го травня, знову черговий атмосферний фронт пролітатиме нашою територією. Спочатку дощі литимуть на Заході, Півночі, у центральних областях (окрім Дніпра та районів), а також в Одеській області", - зазначає синоптик.

За її словами, протягом дня дощі переміщуватимуться через центральні області і пізно ввечері досягнуть Харківщини, Дніпра з районами, а вже у ніч на вівторок накриють Схід України. По всьому Півдню опади також пройдуть аж надвечір, проте Крим та південні райони континентального Півдня уникнуть вологої повітряної маси.

Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Вітер завтра буде західного напрямку, помірний, а ось 18-го травня зміниться на північно-західний та посилиться. На сильне тепло розраховувати не варто, у неділю протягом дня очікується +14+18 градусів, на Півдні +18+22 градуси. Осередок найсвіжішої погоди завтра виявиться над Вінниччиною та північними районами Одещини - там лише +10+14 градусів", - каже Діденко.

Популярні новини зараз

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Погода, фото facebook Наталки Діденко

Травень цьогорічний - примхливий і цікавий. У Києві неділя передбачається із періодичними дощами та помірною температурою повітря, +16+18 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.