Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала стильний кадр в пікантному вбранні, позуючи лише в облягаючих вінілових лосинах і міні-топі чорного кольору. Так, артистка засвітила пишні груди і струнку талію, видавши прихильницям власний важливий сектетик - як швидко стати впевненою в собі.

Я найчарівніша і найпривабливіша! Або як швидко стати впевненою в собі 👇🏻 ⠀ Афірмація — це позитивне твердження, коротка фраза самонавіювання створює правильний психологічний настрій. У XIX-XX столітті французький вчений Еміл Куе висунув теорію. Він говорив, що якщо особа буде кожен день повторювати одну і ту ж репліку, то вона буде визначати його ставлення до своєї особистості. Тому в подальшому ці слова для людини стають істиною. ⠀ І мені, звичайно, хочеться так само зафукати і не вірити в дію, але чому підходячи до дзеркала я концентруюся на своїх вадах? Чому я дозволяю 24/7 тримати в голові якусь нісенітницю про те, що хтось сказав або написав, і чому б не спробувати повторювати щось хороше? ⠀ Готуючись до цього посту я прочитала, що позитивні афірмації — це той «ковток води», який треба тримати в роті цілий день. ⠀ Починаємо ✅ Склади свої афірмації: ⠀ «Я щаслива» «Я кохана» «Я люблю» «У мене відмінна робота і кайфове життя» «Успіх моє друге ім'я» «Я притягую до себе гроші як магніт» «Я розцвітаю з кожним днем» «Гроші приходять до мене легко» ⠀ В пошуку мільйон варіантів, важливо знайти свою і бути з нею згодною. Я вчора практикувалася і зрозуміла, що «Я худа» якось не дуже у мене виходить 😂 «Я з кожним днем стаю краще для себе» підходить більше 🤘🏼 ⠀ Афірмації на бігу – марна трата часу.Приділіть собі 30 хвилин, адже це дрібниці! ⠀ Одного разу не достатньо Потрібно повторити 30, а краще написати.Ще є теорія, що в аффірмаціях можна говорити не тільки Я. А ще «Вона» чи «Ти». Так ми говоримо з нашою внутрішньою дитиною. «Ти красива» «Ти щаслива» Мені відгукнулося. Попроси близьких частіше говорити про те, що ти класна ❤️ Напиши на папірцях і постав заставку на телефон. ⠀ Я твоя близька і не люблю чекати, треба діяти. Я хочу сказати тобі зараз: ⠀ ТИ красива! ТИ розумна! ТИ успішний! ТИ щасливий! ЦЕ ЛІТО БУДЕ НЕЙМОВІРНИМ! поділилася радістю Сєдокова

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.