Народний депутат і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала українців з Днем української вишиванки. Пост про те, що в різні часи означало

"Сьогодні День української вишиванки. Був у нашій країні годину, коли вдягання вишиванки було громадянським вчинком, сповненим ризику. За це могли заарештувати, або внести до списку "неблагонадійних". А потім, пізніше, були й такі часи, коли вишиванку вдягали, щоб отримати посаду чи зробити політичну кар’єру", - пише Юлія Володимирівна.

Тимошенко зазначила, що вишиванка пережила важкі часи, і дні ганебної популярності. Вона назвала вишиту сорочку чистою красою, чистою енергією і силою Українського серця, Українського духу.

"Можливо, це якась метафізика, але мені по-іншому мислиться, коли я вдягаю вишиту сорочку. Та й сама я, здається, трохи інша… Це дуже сильне відчуття, яке важко пояснити словами… Сьогодні я вдягаю вишиванку і знаю, що ми переживемо й здолаємо будь-яку скруту, будь-яку пандемію, будь-які негаразди… Так вона дає мені відчувати життя…", - пише політик.

Вона також привела рядки з української пісні "Два кольори", а саме "Сорочку мати вишила мені… Червоне – то любов, а чорне – то журба…" і побажала, щоб у нашому житті значно більше було кохання, значно більше щастя.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Шанувальники Тимошенко в коментарях відзначили, що фотографія досить стара, ще з тих часів, коли вона носила косу, а також зробили їй чимало компліментів і теж привітали її зі святом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко пропонує провести аудит корупційних оборудок в "Укрзалізниці".

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко переживає за сідниці Зеленського: крісло президента гріли феном.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко вислизнула відпочити на карантині.