Співробітник московського відділення Альфа-Банку на Земляному Валу звернувся в поліцію і повідомив, що всередині відділення знаходиться невідомий чоловік. Останній заявив, що будівлю заміновано і він захопив заручників, а також вимагав привести Ольгу Бузову.

Місцева преса повідомила, що з рюкзака зловмисника стирчать дроти. Чоловік взяв у заручники чотирьох працівників банку і одного відвідувача. На місці події працювали поліціянти, які вели переговори. Також туди виїхав СОБР Росгвардії.

Ольга Бузова, скріншот: instagram.com/buzova86

Заручник, захоплений у відділенні "Альфа Банку", вів пряму трансляцію, завдяки якій можна було оцінити ситуацію. Загалом все було спокійно. Зловмисник, який час від часу прикладався до пляшки, висунув одну вимогу - привезти в банк Ольгу Бузову.

В результаті силовики штурмом увірвалися в будівлю. Штурм показали у прямому ефірі в Instagram. За попередніми даними, у чоловіка не виявлено вибухівки, у нього був лише муляж. Ольга Бузова відреагувала на подію, зауваживши, що "Наші спецслужби спрацювали просто ідеально! Велике їм спасибі за це".

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Також у мережі з'явилася реакція знайомих та колишніх колег Олексія Баришнікова, який захопив банк: "Були свої особливості, часом здавався дивним", "Він ніби як непоганий хлопчина за характером, ввічливий. Але були свої особливості, часом здавався дивним в деяких моментах. Мабуть, були у нього свої мотиви. Шкода звичайно, що він так вчинив", "Як колега звичайний, нічого особливого, спілкувався нормально з колективом. Може зійшов з розуму", "Дуже хороший хлопець, добрий, чуйний. Ось він останній, хто міг таке зробити, навіть не віриться".

Скріншот: Телграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новоспечений татусь Ляшко на радощах завів TikTok - "Доброго ранку, скотиняки!". Лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який нещодавно став татом, зареєструвався у TikTok

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого

Також "Знай.ua" "1+1" показав карту України без Криму, за телеканал взялися СБУ і Нацрада. Нацрада перевірить телеканал "1+1" через показ карти України без Криму