Здавалося б, рабство вже давним-давно зникло у всіх цивілізованих країнах, і кожна людина має право на гідну роботу і оплату праці. Однак, як виявилося, деякі люди продовжують використовувати рабську працю. Одна з таких моторошних історій сталася в Харківській області.
на Харківщині Правоохоронці затримали родину, яка утримувала 9 осіб і примушувала їх працювати безкоштовно. У “рабовласників” власна ферма, на якій вони змушували трудитися “рабів”. Правоохоронці виявили людей в закритому приміщенні, вони утримувалися в нелюдських умовах. Одному із звільнених людей не було навіть 18 років.


Крім того, у фермерів-”рабовласників” вилучили цілий арсенал зброї, де знайшлося місце і запалу від гранати. Зараз вони затримані і тепер їм загрожує до 19 років позбавлення волі.

Звільнені раби, фото прокуратури Харківської області

Можливо, після відбування тривалого терміну, вони зрозуміють, що утримувати людей силою і змушувати їх працювати на благо їх “бізнесу” – це погано. Постраждалі вже вирушили додому.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як діяти у випадку травми від домашнього насильства.

Як повідомляв портал Знай.иа, стріляли над головою, ставили на коліна і взяли силою – в Кагарлику поліцейські катували дівчину.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві затримали 28-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 13-річного, створенні та розповсюдженні дитячої порнографії з участю потерпілого.