У німецькому кафе відвідувачам одягають капелюшки, які схожі на довгі лопаті вертольота. Таку ініціативу проявили власники ресторану Café Rothe в місті Шверін задля забезпечення дистанції між відвідувачами закладу під час карантину.

Власники ресторану Café Rothe в місті Шверін після пом'якшення карантину, коли люди скучили за посиденьками з друзями за межами дому і ринули у кафе та інші заклади харчування, почали роздавати відвідувачам спеціальні капелюхи для дотримання дистанції.

Відвідувачі ресторану Café Rothe, скріншот з відео

Для створення таких чудернацьких гвинтокрилів, в Café Rothe використовують звичайні капелюхи, та спеціальні поролонові трубки-обмежувачі, які нагадують лопаті літального апарату.

Таким чином, як зазначають винахідники, до людини не вдасться близько підійти. Більше того, з боку такі капелюхи виглядають досить кумедно. Однак, судячи з того, що всі столики у ресторані зайняті, така ідея місцевим жителям не здалася надто дивною.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Для ФОП вступили у дію нові правила

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доплати за карантин для вчителів – у Міносвіти прийняли рішення, яке педагогам не сподобається

Як повідомляв портал "Знай.ua", у МОЗ назвали шляхи перетину кордону – українські заробітчани зможуть потрапити у країни ЄС. Як українцям виїхати за кордон під час карантину

Також "Знай.ua" антисептики, маски і вимірювання температури — у МОЗ пояснили, як працюватиме громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва