На Донбасі російські окупанти вчергове начхали на усі домовленості та обстріляли позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – бойовик поранили одного військовослужбовця, якого наразі госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Минулої доби збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомлені.

Так, найманці Путіна обстріляли позиції неподалік Богданівки, Невельського, а також біля населених пунктів Березове, Новотроїцьке, Лебединське, Старогнатівки та Авдіївки. Окрім цього, бойовики здійснили обстріли і неподалік Луганського, Гладосового, Новгородського та двічі біля Кримського.

Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, щоправда, з боку посіпак Путіна також є потерпілі:

"Українські оборонці вжили вичерпних заходів для припинення вогню з боку збройних формувань РФ, після чого загарбники відмовилися від подальшої активності. За даними розвідки, 29 травня наші воїни поранили одного окупанта".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом схопили путінського головоріза - нагрянув до родичів "у відпустку" з "ДНР"

Як повідомляє портал Знай.ua На Донеччині ліквідували небезпечного найманця Путіна, фото бойовика

Також Знай.ua писав, що Найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилін проговорився