Як відомо, колишньому президенту України Петру Порошенку загрожує покарання та в'язниця, але на даний момент посадка йому не світить. Про це в коментарі Главреду повідомив відомий астролог Влад Росс.

Петро Порошенко, скріншот: YouTube

Так, за його словами, існує негласна домовленість щодо Порошенка, завдяки якій нинішня українська влада не може притягнути його до відповідальності.

"Згідно з моїми відомостями, є якийсь пакт, домовленість: Україні виділять новий транш МВФ, тільки якщо вона прийме "банківський закон і закон про ринок землі, що вже зроблено, а також якщо Порошенко буде залишатися на волі. Так що такою домовленістю та вимогою Заходу він поки що захищений", – зазначив астролог.

Також Росс стверджує, що зірки не будуть прихильні до колишнього українського лідера в майбутньому – вже незабаром небезпека кримінального переслідування та в'язниця буде досить велика.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"У Порошенка вже простежується небезпечна тенденція, яка, в кінцевому підсумку, призведе до того, що він втече з України. Восени в його гороскопі включиться будинок закордону: Місяць буде між Сатурном (що пов'язано з в'язницею) і Плутоном (що пов'язане зі спалюванням мостів) – в будинку закордону. Таке положення планет в гороскопі говорить про те, що людина буде змушений тікати. І ніякі домовленості, ніякий захист Заходу його не врятує – до того моменту з'являться настільки вагомі й незаперечні докази порушень закону Петром Порошенком, що просто неможливо буде залишити все, як є, і не посадити його. А кровожерливій Венедиктовій тільки дай команду "фас" – вона його вмить схопить", – заявив астролог.

Порошенко, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Петро Порошенко назвав Офіс Зеленського частиною російської спецоперації проти України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Петро Порошенко увійшов до трійки найбагатших людей України.

Також "Знай.ua" писав, що ДБР викликало Петра Порошенка відразу на два допиту.