Президент України Володимир Зеленський під час карантину, введеного коронавірусом, прогулявся вулицями Кам'янця-Подільського, а також постріляв з лука, поціливши в ногу "роздрукованому" кабану.

Про це повідомили на Facebook-сторінці ОП.

"Зеленський прогулявся вулицями Кам'янця-Подільського та взяв участь в екскурсії музеєм мініатюр просто неба "Замки України". Також він придбав на пам'ять сувеніри – магніти із зображенням історичної частини міста", - йдеться в повідомленні.

Скріншот мішені Зеленського

Зокрема, під час прогулянки по Кам'янець-Подільській фортеці, Зеленському показали тир і запропонували зробити постріл самому. В результаті український лідер погодився і потрапив в ногу намальованому на мішені кабану.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Не вбив - вже добре. Вбивати не можна", - пожартував Зеленський.

Варто зауважити, що раніше глава держави поїв традиційної української грибної юшки в Кам’янці-Подільському, назвавши її – "вищий пілотажем", а також порадив обов'язково скуштувати.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський випив кави в кафе, яке повинно бути зачинене

Як повідомляв портал "Знай.ua", поки Ляшко розбирався, Кличко фоткав — Зеленський встряв в історію, крутіше за шаурму на заправці

Також Знай.ua писав, що Кабмін оточили обурені українці, готові "ночувати" в Зеленського - що вимагають протестувальники