В Республіці Дагестан (Російська Федерація) сталася стрілянина, в результаті якої двох чоловіків було госпіталізовано з вогнепальними пораненнями. Медики заявили, що постраждалі перебувають у важкому стані.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих ЗМІ, а також відеозапису в мережі YouTube, який досить активно поширюється.

За інформацією місцевої поліції, невідомий відкрив вогонь по двом жителям Кизляра: "У місті Кизлярі невідомі обстріляли двох місцевих жителів. Постраждалих госпіталізовано. Ведуться заходи щодо розшуку підозрюваних".

Лікарі оцінили стан постраждалих, як важкий. Стрілянина сталася біля міської лікарні Кизляра, нападник зник на автомобілі, потерпілі – двоє чоловіків 1981 та 1986 років народження.

"В одного з них наскрізне поранення обличчя з переломом верхньої щелепи і сліпе поранення в підборіддя, шию і плече, він у важкому стані знаходиться в реанімації. Другий знаходиться у відділенні травматології, у нього перелом плечової кістки, стан середнього ступеня тяжкості", – заявило джерело журналістів в центральній міськлікарні Кизляра.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом сільський голова почухав кулаки об колишнього військового, село на вухах - "Розквасив ніс, зламав руку".

Як повідомляв Знай.uа у Львові орудує банда голодних злодіїв — пляшку під куртку, ковбасу в рукав.

Знай.uа писав, в Запоріжжі схопили маніяка, який помстився дівчині кислотою в обличчя — два роки в бігах.