У Росії в Єкатеринбурзі вихователька приватного дитячого садка напилася і вирішила подрімати в ліжечку. Все сталося вранці 15 червня в одній з висоток на Червоних Командирів. У цьому будинку розташований приватний дитячий садок. Про це пишуть росЗМІ.

Батьки прийшли по своїх дітей, м'яко кажучи, були шалено здивовані, заставши картину.

На одному з дитячих ліжечок мирно спала вихователька на ім'я Олена. Більш того, жінка є власницею ІП, на яке оформлено дошкільний заклад.

Батько одного з дітей, побачивши незвичайну картину, дістав телефон і почав знімати виховательку. Жінка спала мертвим сном і навіть не думала прокидатися.

"Так... Ось таке у нас виховання в дитячих садах. І хочу зауважити - не безкоштовне. Лєна у нас у відрубі", - прокоментував батько.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

На відео видно, що діти, яких батьки залишили на піклування Олени, спокійно розгулюють по дитсадку.

Про те, що трапилося батьки розповіли поліції. У підсумку в дитячий садок нагрянули співробітники відділу поліції у справах неповнолітніх.

Колега Олени, з якою вони працювали раніше сказала, що нічого поганого за нею не помічала. З дітьми вона завжди добре ладнала, так і дітки завжди до неї дуже добре ставилися - вона хороший педагог. Якоїсь пристрасті до алкоголю у неї не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі гримить скандал у справі смерті дитини в нелегальному садку - "Вихователька хвора".

Нещодавно Знай.ua писав , що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.