У червні 2014 року бойовики збили на Донбасі гелікоптер із групою фахівців СБУ, які виконували спецзавдання.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

У СБУ повідомили, що група поверталась із завдання на борту МІ-8. Терористи влучили у гелікоптер з переносного зенітно-ракетного комплексу. Загинула вся група - четверо співробітників СБУ, двоє бійців ЗСУ і троє членів екіпажу.

"24 червня 2014 року під час виконання завдання на сході України загинули четверо героїв СБУ — підполковники Володимир Шкіра та Ігор Горбенко, капітан Олександр Петрищук, старший прапорщик Марк Шпак", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що перед загибеллю група фахівців СБУ встановила на горі Карачун поблизу Слов’янська спеціальну апаратуру, щоб фіксувати факти порушення терористами домовленостей про припинення вогню. Виконавши завдання, гелікоптер із групою піднявся в небо. А вже за дві хвилини був збитий бойовиками з переносного зенітно-ракетного комплексу.
Очевидці бачили: озброєні терористи чекали, поки вертоліт підніметься вище. Менше ніж за два тижні Слов’янськ був звільнений від терористів...

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"