Варто нагадати нашим читачам, що через повінь в Чернівці під водою опинилися торгові ряди Калинівського ринку. У мережі вже було опубліковано кілька відео, на яких видно, що на території ринку досить високий рівень брудної води.

Однак на фоні вельми сумних новин є один цікавий момент, заповзятий рибалка на затопленому паводком ринку зловив величезного коропа. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Україна в шоці".

"Не розгубився. У Чернівцях чоловік зловив коропа на затопленому паводком ринку. Риба борсалася на мілководді. Всі люди з інтересом спостерігали за подіями, крім одного завзятого рибалку. Він підійшов до риби і кілька разів оглушив її палицею.", - підписали публікацію автори.

Також до публікації було додано відео, на якому можна побачити весь процес такої ось креативної риболовлі.

Варто також нагадати, що на Франківщині повінь пошкодила залізницю. Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в соцмережі Fcaebook. Він повідомив, що потік води пошкодив залізницю на переправах Яремчі — Мікулічин і Мікулічин — Ворохта.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У зв'язку з цим були тимчасово зупинено потяги №6402 і № 6401 за напрямом Івано-Франківськ — Ворохта — Івано-Франківськ. В даний момент ведуться роботи з відновлення залізничного руху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Франківську велика вода затопила собачий притулок — нещасні плавають у воді і бояться залишити вольєри.

Як повідомляв Знай.uа франківчанин злетів з котушок через жахливі повені на Прикарпатті.

Знай.uа писав, наслідки повені в Карпатах показали з висоти — розмиті дороги і плаваючі будинки, як у фільмі про Апокаліпсис.