Кількість українців, які схвалюють дії президента України Володимира Зеленського, за місяць знизилася на 9%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) та опублікованого 29 червня. Як відзначається, під час опитування було проведено 2000 інтерв'ю з українцями віком від 18 років. І варто зауважити, результати вражають.

Зеленський, фото: Офіс президента

Колишнього прем'єр-міністра кинуть за ґрати через дружину

У Франції засудили колишнього прем'єр-міністра країни Франсуа Фійона та його дружину у справі про підроблене працевлаштування останньої і розтрату державних коштів. Як відзначається, історія бере свій початок ще у 2017 році. Тоді за допомогою журналістського розслідування паризького тижневика Le Canard Enchaine з'ясувалося, що Фійон ще на посаді члена парламенту Франції взяв свою дружину на роботу помічницею.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Скріншот з відео

Невідомі підпалили парламент — заарештовано жінку

У Берліні невідомі спробували влаштувати пожежу в будівлі Бундестагу. Це сталося в ніч з 28 на 29 червня. Зловмисники близько 0:30 вилили запальну суміш на ДСП, яке замінювало одне з вікон на східній стороні будівлі Бундестагу, і підпалили її. Про це повідомляє видання Berliner Morgenpost. Займання вдалося загасити за пів години. Цим займалися 50 пожежників.

У Берліні намагалися спалити будівлю Бундеста, фото: bz-berlin.deга

Декілька практичних порад, які допоможуть планувати витрати і збирати кошти в час пандемії

Через ситуацію з коронавірусом зараз будь-які активності, відвідування кав'ярень та ресторанів і навіть поїздки на роботу залишаються все ще під питанням. Життя стає все важчим — зарплати урізують, можливостей у фрілансерів і позаштатних співробітників зараз набагато менше, а батьки просто не можуть вийти на роботу через необхідність сидіти вдома з дітьми. Спалах коронавируса служить гарним нагадуванням про те, як важливо відкладати частину доходів на "чорний день".

Маріуполь пішов на "дно": потужна стихія змусила людей сидіти по домівках, а маршрутки плавати

Потужні дощі з грозами, які цими днями накрили Захід України, дісталася й Маріуполя та затопили деякі вулиці, перетворивши місто на Венецію, а громадський транспорт – на гондоли. Відповідні фотографії активно оприлюднюють користувачі соціальних мереж та місцеві ЗМІ. Відтак, як відзначається, стихія паралізувала життя у місті, адже дощова каналізація не змогла справитися з великою кількістю води. В результаті рівень води стрімко піднявся, затоплюючи вулиці.

Скріншот з відео

На кордоні з Польщею затримано групу нелегальних мігрантів

На Львівщині працівники Держприкордонслужби затримали групу нелегальних мігрантів, які обрали нічний час доби, аби незаконно дістатися до Польщі. Близько третьої години ночі 29 червня, наряд відділу "Шегині" за допомогою тепловізійного пристрою помітив три обриси, що рухалися в бік українсько-польського кордону.

Затримання нелегалів, фото: dpsu.gov.ua