На Донбасі російські окупанти влаштовують масштабні гуляння, які призводять до кривавих бійок серед самих бойовиків, а також вживають наркотики та гублять власну зброю.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"В підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Все частіше зустрічаються випадки вживання алкоголю та наркотиків. Так, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння військовослужбовці гублять свою штатну зброю, влаштовують масові бійки в яких є загиблі та поранені", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони

Окрім цього, як відзначається, за підтвердженими даними розвідки, всього за минулий тиждень українські герої відправили на той світ 13 окупантів, а також є 15 осіб – поранили та травмували. Також воїни знищили один автоматичний станковий гранатомет противника, пост радіоелектронної розвідки, окремий вузол зв’язку і автомобіль УРАЛ.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Командування підрозділів незаконної окупаційної влади стурбоване комплектацією своїх полків та бригад особовим складом. Адже кількість бажаючих, які приїжджають воювати за псевдореспубліки з РФ зменшується", - наголошується в повідомленні.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"