Астрологи підказали, як вести себе сьогодні, щоб день пройшов вдало.

Овен

Сьогодні буде важко протистояти всіляким спокусам, але ви все-таки спробуйте. Зайвий гедонізм може призвести до небажаних наслідків. Проявіть стійкість і витримку, і ви відчуєте свою внутрішню силу, а це важливіше, ніж одномоментні задоволення.

Телець

У вас прокинеться прискіпливий педант. Ви будете копатися дрібницях і прискіпливо вивчати кожне питання. Але постарайтеся не “діставати” цим своїх близьких, нехай кожен живе в зручному для нього ритмі. Зберігайте позитивний настрій, не намагайтеся з'ясовувати стосунки.

Близнюки

Близнюки, девіз дня: “Мовчання - золото”. Ненароком сболтнув зайвого, ви можете розкрити чийсь секрет або образити кого-небудь. Як раз із-за того, що втримати язик за зубами буде складно, можливі конфлікти з близькими і колегами, тому мінімізуйте всі контакти і по можливості проведіть цей день наодинці з собою.

Рак

Раки сьогодні дуже чутливі і ранимі. Не варто бачити докір або докір за всім. Навіть дружня жарт зможе вас поранити сьогодні. Не тримайте зла на оточуючих, якщо відчуваєте в собі сили пробачити.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Лев

Леви, кожен ваш вчинок сьогодні має бути виваженим і раціональним. Спокуса піддатися почуттям і спалити всі мости з минулим великий, але не варто йому піддаватися. Буря емоцій і правильні рішення речі, рідко сумісні.

Діва

Діви, вас буде багато дратувати. Не виключені сварки з будь-яким, хто потрапить під гарячу руку. Також можуть відчуватися тривожність, нервозність і внутрішнє напруження. До другої половини дня негативні емоції вщухнуть і поступляться місцем блаженному спокою. До того ж, день дуже сприятливий у фінансовому плані - на вас буде чекати хороше матеріальне надходження.

Терези

Вам доведеться проявити відповідальність за тих, хто слабкіший за вас. Це можуть бути літні родичі, діти або домашні тварини. Також, сьогодні астрологи рекомендують уникати великих компаній і гучних вечірок і вживання алкоголю — похмілля може бути важким.

Скорпіон

Ідеальний спосіб підтримувати гармонію всередині себе сьогодні — чистота, акуратність і порядок. Коли речі лежать на своїх місцях, в думках теж лад і спокій. Дрібні недоліки будуть вас дратувати, тому підготуйтеся до цього дня заздалегідь – з вечора погладьте одяг, вимийте взуття – зовнішній вигляд буде прямо позначатися на вашому настрої.

Стрілець

Вас то і справа буде нести у світ мрій. Ви будете не проти пофілософствувати. При цьому, матеріальний світ з його труднощами неабияк "просяде". Не розслабляйтеся, адже це чревате наслідками.

Козеріг

Сьогодні ви будете дуже ретельно рахувати гроші. Це заняття буде доходити до межі, виходити за рамки. Прокинуться скупість і жадібність. Не дозволяйте собі бути в полоні у цих якостей. Навпаки, спробуйте порадувати себе і близьких корисною покупкою.

Водолій

Цілий день Водоліям буде здаватися, що їх не розуміють. Вони будуть дивитися на світ зовсім відмінним від інших поглядом. Не варто намагатися доводити або нав'язувати свою точку зору оточуючих. Це не дасть ніяких плодів, проте вимордує неабияк.

Риби

Сконцентруйте увагу на собі. Спробуйте почути сигнали свого тіла і розуму. Приділіть собі дорогоцінний час. Не потрібно намагатися вирішити чужі проблеми, толку від цього ніякого не буде, подяки ви не отримаєте, а от нажити проблем собі – цілком зможете.