У Полтаві студентка під час проходження практики в одній з піцерій зафіксувала на відео антисанітарію закладу. Дівчина звернулася в Держпродспоживслужбу, яка виявила порушення.

Виявилося, що відвідувачів у "Домашній кулінарії" годували простроченими продуктами, які готували в антисанітарних умовах. В результаті перевірки були виявлені наступні порушення: не придатний посуд, небезпечні умови приготування їжі. Піцерію тимчасово закрили, а з закладу вилучили близько 30 кілограмів прострочення.

"Я пропрацювала там два тижні. Потім прислала відео класному керівнику і запитала, що робити, я в таких умовах не працюватиму. Вона відповіла, що у неї відпустка і сказала, щоб в її особистий час не турбували. Тоді я була поруч з технікумом і пішла до директора. Він сказав не показувати йому відео, у мене є запис. Також сказав забирати документи, якщо ця база практики мені не підходить", - описала ситуацію студентка Аліна Нащинська.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жителі Вінниці, скориставшись послугами популярної в місті піцерії, залишають негативні відгуки про якість обслуговування та їжі.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловіку принесли піцу зі свастикою, сім'я отетеріла.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом популярна піцерія обізвала українців улюбленою лайкою Путіна.