КПВВ “Гоптівка” на Харківщині стоїть у заторах із фур. Далекобійники вимушені подовжувати свої і так багатоденні маршрути додатковими днями лише через очікування.

Про це розповідає Канал 24.

Проблемою є не українська прикордонна служба, а російська. Так, українці пропускають щодня 200-300 транспортних засобів, тоді як російські прикордонники - 30-60 авто за добу. Така мала кількість провокує великі затори. За словами українських прикордонників, така ситуація триває вже близько пів місяця. На офіційний запита, росіяни повідомили, що вони працюють відповідно до технологічної схеми пункту пропуску. Як вирішиться проблема з такими жахливими заторами поки не відомо.

Важливо розуміти, що фури, які застрягла на “Гоптівці,” часто виконують міжнародні далекі перевезення, і Україна для них, як і Росія - лише транзитні землі.

Черги на кордоні, скріншот відео

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Пункти пропуску на кордоні з Росією було відкрито 7 липня, зараз піші переходи кордному можна зробити в “Гоптівці,” “Міловому,” “Бачівську,” “Юнаківці.”

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Під Львовом українець намагався прорватися через кордон, щоб "обкурити" Польщу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Польща відкрила кордони для українців, без заробітчан сутужно.

Також Знай.ua писав, що Українці після карантину кинулись в Польщу і застрягли на кордоні, - пункти пропуску не справляються.